Klachten over bedrijfs-kleding.nl

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over bedrijfs-kleding.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van bedrijfs-kleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Geachte,Ik plaatse een bestelling, die ik dringen nodig heb voor mijn job. Tot op heden heb ik geen status ontvangen van mijn bestelling, ook krijg ik geen feedback op de mails die ik stuurde met de vraag of de... Lees meer

Ik heb twee keer iets besteld en twee keer terug moeten sturen. Onder meer omdat ze mij slecht advies hebben gegeven over de maat van een paar schoenen. Ik heb dus 4x verzendkosten betaald en uiteindelijk niets gekocht.Het duurde drie... Lees meer

ik vind het helemaal geen goede site. Je krijgt bijna geen antwoord, moet weken wachten op uw artikel terwijl ze eerst zeggen dat deze op voorraad is, en dan als de maat niet goed is moet je wederom verzendkosten... Lees meer