Klacht: bedriegelijke behandeling met betaling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tijdje geleden liet ik me overhalen om de detoxpatches aan te schaffen, echter ben ik niet volledig tevreden. Maar dat is niet alles bij de verzending zat geen factuur of giro overschrijving bij, dus gedacht dat rekening iets later zou komen. Dat was niet het geval en nergens iemand te bereiken van de firma, en als een donderslag bij heldere hemel een e-mail met dreigementen van deurwaarders en incassobureel, de factuur zelfs verhoogd met tweemaal rappelkosten terwijl ik niets noch op papier of e-mail’s heb gekregen.

Gewenste Oplossing:

ik ben wel akkoord om de oorspronkelijke factuur te betalen maar geen rappelkosten voor iets dat volgens mij uit de lucht is gegrepen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo