Klacht: Bedreiging, intimidatie terwijl ik niets heb gekocht.

op 02 juli 2012 over internet-bikes.com in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg volkomen out of the blue een tweede aanmaning (nooit verder iets ontvangen).Ik zou een fietsmandje van 4,90 hebben besteld. Dit heb ik niet gedaan, ik heb alleen het mandje bekeken op de site. Nadat bleek dat er 10 euro verzendkosten zou worden gerekend ben ik niet doorgegaan met de bestelling.
Overigens heb ik nooit iets ontvangen wat ook wordt erkend, want ik moet eerst betalen. Nu dreigt de eigenaar met de deurwaarder en zelfs de rechter als ik niet betaal. En uit bedreigingen via de mail. Heb aangifte gedaan bij de politie, waar hij een ‘goede’ bekende bleek te zijn.

Gewenste Oplossing:

Excuses en sluiting van de zaak van van deze afperser en oplichter!

Alle klachten die gemeld zijn door isabon