Klacht: Bedreiging en oplichting

op 31 juli 2020 over Autoservice Apeldoorn in de categorie Auto Onderdelen, Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige twijfel om deze klacht toe te voegen. Na een bedreiging van de eigenaar van dit bedrijf na een negatieve review, een beetje angstig om dit te posten, maar toch wil ik dit verhaal kwijt. Ik heb een wrak gekocht, na 2 weken hield de auto ermee op, koppakking kapot en bleek dat de versnellingsbak al kapot is geweest voordat ik de auto kocht. Er werd een negatieve review geplaatst na deze ontdekking en werd mij verteld dat als ik deze niet zou verwijderen hij mensen op ons af zou sturen. Gelukkig heb ik deze bedreiging opgenomen met een voice recorder, maar lijkt me geen normale gang van zaken.

Gewenste Oplossing:

De overige 2000 euro die ik nog tegoed heb van hem wil ik graag retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autoservice Apeldoorn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autoservice Apeldoorn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iggy31