Klacht: Bedragen afgeschreven van betaalrekening. Terugbetaling vermeld, maar vervolgens is het bedrag niet beschkbaar.

op 04 juni 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb een tijd geleden met achteraf betalen via Zalando een aankoop gedaan. Na drie weken wordt het bedrag afgeschreven 124,90 d.d. 28-05). Dit is ook gebeurd. Hetzelfde geldt voor een bedrag van 100,75 (Veepee). Zalando en Veepee hebben terugbetaald. Ik kan zien dat PayPal de bedragen heeft ontvangen, maar vervolgens deze bedragen niet terugbetaalt/beschikbaar maakt voor mij.

Gewenste Oplossing:

Bedragen beschikbaar maken op paypalsaldo, zodat ik bedrag kan overmaken op mijn betaalrekening of direct overmaken op mijn betaalrekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]