Klacht: Bedrag an €400

op 30 augustus 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij zoon volgde eenvmbo opleiding. In juni is hij na 5 jaar W vader niet hebben te kunne zien op vakantie geweest naar Canada. We hebben Ijn boeken niet in kunnen leveren en ook geen formulier kunnen invullen dat de boeken op 1 augustus ingeleverd zou worden. Na de vakantie heb ik vandaag opgebeld om een formulier aan te vragen zodat we des nog die boeken konden inleveren. Een dag later At er een dikke rekening in de brievenbus voor €400 voor niet ingeleverd boeken. Van dijk opgebeld en kreeg dreigementen over deurwaarders als ik die bedrag niet betaald. Situatie uitgelegd over de vakantie en dat school nog niet begonnen is dus zou de boeken nog makkelijk kunnen inleveren. Nu vind ik het bedrag €400 belachelijk voor boeken die nog prima in staat zijn en nog ingeleverd kan worden. Ik snap dat ik misschien een boete moet betalen voor het laat inleveren vN boeken, maar dit is gewoon traan opwekkend en stress veroorzakend. Wat kan ik hiermee en is dit iets wat opgelost kan worden zonder dat het naar een deurwaarder gaat??

Gewenste Oplossing:

Als ik die boeken in kan leveren zonder een bedrag van €400 te moeten betalen. Ergens zou er toch rekening mee gehouden worden dat we niet in nl waren toen de boeken ingeleverd moesten worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 31 augustus 2016 om 07:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Diana,

Op 20 juni 2016 hebben wij het inleverformulier gemaild naar de 2 e-mailadressen die bij ons in het systeem bekend staan. Op dit inleverformulier staat vermeld dat de boeken voor 1 augustus 2016 ingeleverd moeten worden. Op 11 juli 2016 hebben wij een herinnering voor het inleveren gemaild naar de 2 e-mailadressen die bij ons in het systeem bekend staan. 13 juli 2016 hebben wij nogmaals een herinnering gemaild naar beide mailadressen om de boeken op tijd in te leveren.

Helaas is het niet mogelijk om de boeken na 1 augustus in te leveren bij ons. De schadenota zal daarom ook van kracht blijven.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Shamaika