Klacht: bedorven vlees saucijzenbroodjes

op 14 januari 2014 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren 4 zelf af te bakken saucijzenbroodjes voor een euro gekocht. zoals wel vaker. Deze keer begon het echter al snel raar te ruiken. mu de day after hangt er nog een zoete weke lucht in de huiskamer. De lucht van bedorven vlees. Het deeg was oke, het vlees duideluijk niet. zowel ik als mijn moeder bemerkten de schimmelachtige smaak en stopten meteen met eten, en weggegooid. Een klacht indienen via de aldi website kan niet. en ik heb behalve bon niet om mee terug te nemen. Dus maar zo.

Gewenste Oplossing:

makkelijker klacht kunnen indienen via eigen site aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door giso