Klacht: Bedorven ree biefstuk met de Kerst 2017

op 27 december 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee verpakkingen van Reebiefstuk gekocht met elk 3 biefstukjes. Van deze waren er 2 bedorven daar gaat je Kerstdiner. Allebei de verpakkingen hebben dezelfde productiecode 00952172. De andere waren perfect.

Gewenste Oplossing:

Als het geld retour gestort wordt op mijn rekening. Geen zin om weer helemaal naar AH te fietsen voor mijn klacht. De ene verpakking was 8,77 en de andere 9,86. Heb ze de 23e gekocht houdbaardatum van allebei 28-12-2017.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KarinSMLK58