Klacht: Bedorven product

op 17 mei 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Helaas, een bedorven product aangetroffen in mijn eigen koelkast. Ik heb afgelopen zaterdag boodschappen gedaan bij de Aldi in Harlingen. Vandaag was ik van plan de aardappelschijfjes te gaan eten. Bij het aantreffen in de koelkast staat het zakje bol, dat betekend bedorven. Met de datum van 21/05/2016, nog ruim binnen de tijd.

Gewenste Oplossing:

Het komt vaker voor dat artikelen en producten van deze Aldi niet meer goed zijn. Ik moet echter wel 20 km rijden voor de boodschappen (terwijl ik ze prima bij een concurrent in mijn eigen stad kan kopen). Ik zou tevreden zijn als ik een vergoeding kreeg, ook voor de reiskosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarritNieuwhof