Klacht: bedorven kaas

Jolandajennifer op 16 januari 2013 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kerstavond kreeg ik van de beste vriendin van mijn dochter een plateau met 4 soorten kaas, wat zij een uur ervoor bij AH Leidschenveen gekocht had kado. Op 1ste kerstdag wilde wij de kaassoorten aansnijden. De brie en camembert waren heel bitter en de bovenkant van de kaas was helemaal verkleurd. Later bleek dat de port salut beschimmeld was. Ik vind dat dit niet mag kunnen. Heb zelf ook altijd kaas van Albert Heijn en eigenlijk nooit klachten. Vind het voor de vriendin van mijn dochter ook niet leuk. Het was namelijk niet goedkoop, zij heeft het zelf gekocht, en als ze nu dus hoort dat we het weggegooid hebben omdat het niet goed was, is dat voor haar ook teleurstellend.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat de vriendin van mijn dochter haar geld terug ontvangt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door