Klacht: Bedorven eten in pakket

op 26 september 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De soep was zuur de hamburgers roken al vies bij het openen van het pakket en waren echt niet te eten de uien waren ook deels verrot de knoflook ookverrder was alles prima maar wilde het toch even melden want verder heb ik om me heen alleen maar tevreden mensen gehoord

Gewenste Oplossing:

Ben wel tevreden wilde het alleen even melden je krijgt het ook maar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kangoeroe61