Klacht: bederfelijke waar – kibbeling – verkocht na de houdbaarheidsdatum

op 27 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23 juni kocht ik voorgebakken kibbeling bij AH te Voorhout. Op 24 juni wilde ik die gebruiken maar zag dat de datum 21 juni aangaf. Na de kassabon uit de prullenmand te hebben gevist heb ik de verpakking teruggebracht en heb een nieuwe verpakking gekregen met de datum 1 juli en de mededeling dat de ingeleverde verpakking nooit verkocht had mogen worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben als AH-panellid - tevreden als gegarandeerd kan worden dat geen bederfelijke waar na de houdbaarheidsdatum nog gewoon in het schap ligt en - zonder kortingssticker - verkocht wordt. Naar mijn mening wordt het voorraadbeheer uitgevoerd via de streepjescode. Wat is hier mis gegaan?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Poll2017