Klachten over Bazuin en partners

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus

4 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Energiedirect werkte met Externe Incasso bureaus om de maandelijkse termijn te incasseren.Na bedreigingen en de Gemeente Rotterdam geinformeerd te hebben dat ik afgesloten werd heb ik een betalingsoverzicht gemaild dat ik netjes mijn rekeningen betaal. Wat blijkt de incassobureau had... Lees meer

Na heel wat contact te hebben gehad, zowel telefonisch als mail, krijg je iedere keer dezelfde antwoorden, wordt er door je heen gepraat, niet geluisterd en ga zo maar door.Regeling treffen? Ze willen alles van je weten en dan vervolgens ook... Lees meer

1 cijfer verkeerd genoteerd in mijn eerste betaling, vervolgens na 8 termijnen (10 was de afspraak) emails gekregen met grote rode letters met woorden zoals als ik nu niet overmaak krijg een deurwaarder aan me huis etc. Na meerdere malen... Lees meer

wil een duidelijke specificatie van maandelijks ingehouden loonbeslag, enige wat zij willen geven is openstaande saldo. Reden waarom ik dit vraag is omdat ik al op NUL moeten zitten en niet meer in de min. Berekening met formules op excel doorgestuurd... Lees meer