Klachten over Bazuin en partners

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus

4 klachten gemeld
2.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Agressieve mensen

Klacht van Evabruin op 12 februari 2021 over Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus

Ik heb een tijdje 1 maand achter gelopen met mijn huur.Dat heb ik gewoon netjes betaald bij vestia ze hebben het voor de rechter gegooid en moest 457 euro aan hun betalen. Ze kwamen beslag leggen thuis met de politie... Lees meer

Energiedirect werkte met Externe Incasso bureaus om de maandelijkse termijn te incasseren.Na bedreigingen en de Gemeente Rotterdam geinformeerd te hebben dat ik afgesloten werd heb ik een betalingsoverzicht gemaild dat ik netjes mijn rekeningen betaal. Wat blijkt de incassobureau had... Lees meer

1 cijfer verkeerd genoteerd in mijn eerste betaling, vervolgens na 8 termijnen (10 was de afspraak) emails gekregen met grote rode letters met woorden zoals als ik nu niet overmaak krijg een deurwaarder aan me huis etc. Na meerdere malen... Lees meer