Klacht: Batterij na een uur leeg

op 01 juli 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een iPhone 6 uit augustus 2015
Nu heb ik een probleem met de batterij hij is leeg na een uur en laat op in een dag dit probleem nog nooit gehad maar zins een updat van Apple heb ik dit probleem vandaag heb ik bijna anderhalf uur aan de telefoon gehangen met Apple care en na diagnostic en alles was mijn telefoon volgens hun in orde terwijl ik aangeef dat hij in spaarstand en niks op de achtergrond binnen een uur leeg is nu kan ik mijn iPhone opsturen maar ik draai dan wel op voor alle kosten ik was daar niet mee eens en kreeg tevoren dat ik het dan maar zo moet laten ik heb aangegeven dat ik het niet normaal vindt dat in de garantie van een jaar toch alles zelf moet betalen of het lekker uitzoeken met mijn iPhone

Gewenste Oplossing:

Als het probleem is verholpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dannyvhur