Klacht: Barsten in de foodprocessorbak

op 06 februari 2018 over Kenwood in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer of mevrouw,

Een bijna 2 jaar geleden heb ik tot mijn genoegen een Kenwood FPM250 gekocht, maar een half jaar geleden zag ik in de plastic bak van de foodprocessor kleine barstjes komen en nu zijn ze zo groot geworden dat het uitsteeksel waar het draaimechanisme van de machine komt te zitten, gebarsten is en dus lek. Dat vind ik uiteraard erg jammer want ik gebruik hem wekelijks.

Ik heb de bak overigens altijd met de hand afgespoeld en gewassen. Nooit met chemicaliën o.i.d. behandeld. Hij is nooit gevallen of heeft nooit in de zon gestaan of waar hij nog meer van kan uitharden en barsten.

Ik hoop dat de bak op grond van kwaliteit-garantie vervangen kan worden. Dat zou ik zeer op prijs stellen.
Ik hoor graag van u.
Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,
Mw. O. van Brunschot

Gewenste Oplossing:

Verder ben ik zeer tevreden over de machine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kenwood

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kenwood nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. O. van Brunschot