Klacht: bank ingezakt

op 03 mei 2017 over Meubella in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb onlangs een bank bij jullie gekocht. Ik heb een van de medewerkers al aan de lijn gehad omtrent mijn klacht en zij raadde mij aan om online een klacht te dienen.
Mijn bank is na een paar maanden ingezakt aan de hoofdleuning. Elke keer als we op de bank willen zitten horen wij gekraak en dit hoort niet bij een bank. Bij het in elkaar zetten van de banken, waren de stukken niet gelijk. Ik heb er netjes voor betaald en vind dit best jammer, aangezien al mijn meubels thuis van Meubella komt. Ik kan helaas maar een foto invoegen, ik had meerdere foto’s waarin je kon zien dat de bank niet goed aansluit aan elkaar

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een nieuwe bank krijg.Het gaat om de bank Hoekbank Destiny - Zwart - Stof - Links.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Meubella over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Meubella in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door familie Khadari