Klacht: Bagage weg

op 24 juli 2016 over Alltours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vertrokken van Amsterdam naar hurgada in Egypte bij aankomst op 22-7-2016 bleek dat mijn koffers kwijt waren ik moest een brief invullen van een medewerker van alltours en mijn koffers zouden de volgende dag wel komen na 4 dagen te hebben gebeld in hurgada breach albatros geen reisleider te bekennen niet dat ze even langs komen kreeg een brief dat op 24-7-2016 mijn koffers gebracht zouden worden naar breach albatros diezelfde dag kreeg ik een weer een brief dat de koffers nog steeds niet gevonden waren op 25-7-2016 maar een vlucht terug geboekt terug naar Nederland Amsterdam omdat ze niet bereikbaar zijn en er niks aan doen mijn vakantie is dus goed verziekt en ik zou hier tot 1-8-2016 blijven

Gewenste Oplossing:

Totaal ontevreden met de service van alltours

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alltours

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alltours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Priscilla Cave