Klacht: Backpack aeroline 70L

op 24 mei 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Onlangs bestelde ik via groupon de backpack aeroline 70l. Toen ik achteraf op internet hier wat info over opzocht ontdekte ik dat er al een aantal jaar hierover klachten zijn. De rugzak zou helemaal geen 70liter zijn maar eerder 30 liter. Klopt deze klacht? Indien dit weer het geval is wens ik de bestelling stop te zetten en mijn geld terug te krijgen. Indien mijn rugzak geleverd wordt en niet volgens beschrijving is, voel ik me genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten,

Heleen

Gewenste Oplossing:

Wanneer de klacht goed wordt aangepakt: ofwel wordt mijn bestelling stop gezet en het geld terug gestort, ofwel wordt wel degelijk de juiste rugzak geleverd van 70liter inhoud.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leen90