Klacht: Baby Dry werkt niet

op 08 februari 2018 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mijn dochtertje ( 16 mnd) koop ik al maanden Baby Dry Pampers, waarop beloofd wordt dat zij 12 uur lang bescherming heeft en droog zal blijven. Dit is helaas niet het geval. Ik tref mijn dochter vaak ( 4 van de 7 dagen) in de ochtend nat en doorweekt aan. Haar romper, haar pyjama en slaapzak zitten onder de urine. Dit moet niet de bedoeling zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een vergoeding krijg in de vorm van Pampers die wel werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I. Hoogendijk