Klachten over B&A Auto`s in Amersfoort

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over B&A Auto`s in Amersfoort en kunt u zien welke klachten B&A Auto`s in Amersfoort reeds... Lees meer >

Statistieken van B&A Auto`s in Amersfoort in de categorie Autodealers

0 klachten gemeld
2.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Niet waarheids getrouw en onkundig.

Klacht van op 16 september 2015 over B&A Auto`s in Amersfoort in de categorie Autodealers

Hij adventeerd met niet juiste gegevens,hij vraagt een afleverings bedrag voor het reinigen van de auto die vervolgens niet word gereinigd. Zelf verkondig hij dat de auto compleet wordt geleverd qua toebehoren waar je voor heb betaald in de aanschaf van... Lees meer

U berekende mijn totale huurkosten voor 2012 EURO op 582,47 per maand. Ik krijg echter altijd een huurverhoging in de maand Juli.( EURO 595,87) Mijn totale huur voor het jaar 2012 is dus 7070 EURO. Volgens mijn berekening moet ik... Lees meer