Klacht: Averechtse verkoopregeling

Brodar op 04 april 2018 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijnheer mevrouw;
als ik een hoesje koop voor mijn smartfoon mag ik de verpakking niet openen in de winkel om te zien of dat het goede hoesje was. Thuisgekomen kon ik dit controleren en was dus niet het goede. Op de bijbehoreende bon stonden de regels hoe omruil mogelijk was. Hieraan kon ik natuur lijk niet voldoen omdat ik de verpakking eerst moest openen, en dat kon niet in de winkel.

Gewenste Oplossing:

Als de omruilregels aangepast worden ook al zullen die niet voor elk artikel hoeven te gelden. Maar verpakkingen die geen enkel zicht op de inhhoud weergeven zijn voor jullie klanten niet klantvriendelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

4 jaren geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door