Klacht: avent fles vervormt

op 20 januari 2014 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste heer/mevrouw.

via deze weg wil ik een klacht indienen voor de avent flessen. ik heb altijd avent gebruikt bij al mijn kinderen. er is nooit wat fout gegaan in alle jaren dat ik jullie product gebruik heb, tot gisteren ik had water gekookt in de water koker omdat ik weg moest. hierna heb ik het water in 1 avent fles gegoten om dit mee te nemen voor mijn dochter van 11 weken oud om haar voeding toch te kunnen geven op de bestemming waar ik heen zou gaan. toen ik mijn dochtertje wou voeden kwam ik er achter dat mijn avent fles geheel vervormd is door het warme water. ik neem aan dat dit niet hoort te mogen. altijd nam ik water zo mee in een avent fles zowel voor mijn zoon van bijna 4 nu als voor mijn dochter van 11 weken.

Gewenste Oplossing:

ligt er aan wat er voor oplossing aangeboden wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Philips

Heeft op 07 maart 2014 om 12:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Philips Webcare heeft op 27 januari 2014 via e-mail contact opgenomen met de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Philips een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door mamabunny1989