Klacht: Autoradio besteld maar niks ontvangen

op 03 juni 2021 over 123autoradio.nl in de categorie Auto Onderdelen, Electronica - Car hifi

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen weekend autoradio besteld voor mijn transporter op zich ging alles soepel ook betaling maar daarna niks meer gehoord meerdere mailtjes gestuur naar drie adressen geweest om te kijken maar niks gevonden dus de adressen was 1 in nesserlanden woonadres geen respons 2 adres was gouda wat op hun website staat daar kennen ze 123autoradio niet en 3 adres dat is dan smart elektra wat ik te zien kreeg via mail in nieuwenkerk aan de ijssel ook woonadres en geen respons dus bestel hier indd niks en ik heb ook aangifte gedaan bij politie niet dat daar wat uitkomt maar hoe meer mensen dit doen des te eerder er wat aan gedaan word

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar 123autoradio.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Drazic