Klacht: Automatische incasso loopt door terwijl account is opgezegd

op 14 oktober 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste was ik in de veronderstelling dat het om eenmalige betaling ging. Toen er voor de 2x 30 euro werd afgeschreven, heb ik het bedrag gestorneerd en mijn account verwijderd. Mijn nieuwe betaling zou van 13 sept. t/m 13 november lopen. Ik heb op 19 september mijn account verwijderd nadat ze voor de 2x die 30 hadden afgeschreven. Nu krijg ik dreigmailtjes dat ik moet betalen anders komen ze met een deurwaarder. Ik weiger te betalen. Heb ze ook diverse mailtjes gestuurd maar daar reageren ze niet op. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken (niet heel gek als ik al die klachten hoor).

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het hierbij blijft. Ik weiger om voor die 2x die 30euro te betalen terwijl ik mijn account heb opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Franzen1984