Klachten over Autobedrijf Dorland B.V

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Autobedrijf Dorland B.V in de categorie Autodealers. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Autobedrijf Dorland B.V in de categorie Autodealers

1 klachten gemeld
2.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ik kocht de auto chevroulet sprak Ik had een ongeluk gehad Met me vorige auto Dus opzoek naar een andere auto kwam deze tegen Via marktplaats en per whatsapp verder Nee ik hoefde me geen zorgen te maken Over deze auto... Lees meer

ernstige gebreken

Klacht van op 22 maart 2010 over Autobedrijf Dorland B.V in de categorie Autodealers

Omschrijving klacht Juni 2009 heb ik bij het betreffende bedrijf een Toyota Yaris gekocht uit 2001. Inmiddels staat hij bij een Toyotagarage voor ernstige gebreken,nl een zeer versleten distributieketting ) ik mocht er direct niet meer mee rijden) en een versleten koppelingsplaat.... Lees meer