Klacht: auto niet schoon en een velg beschadigd

op 01 mei 2019 over Esso in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb de auto bij esso kluis in geleen in de wasstraat laten wassen,de vogelpoep op het dak en de insecten aan de voorkant waren er nog allemaal,tot overmaat van ramp hoorde ik een raar geluid,dacht dit is niet normaal,toen de auto klaar was bleek die niet goed droog te zijn en mijn rechter achter velg beschadigt,

Gewenste Oplossing:

als de auto schoon en droog is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door the-clogg