Klacht: Auto niet aanwezig op dag van reservering

op 15 juli 2016 over Sixt in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor een bruiloft van een vriend van mij (08-07-2016) moest ik de door hem gereserveerde auto ophalen, deze was ruim van te voren gereserveerd op 14-01-2016.
De overdracht zou plaats moeten vinden in Den Haag om 09:00 uur 08-07-2016). Eenmaal op locatie om 08:45 bleek na 45 minuten wachten de auto niet aanwezig te zijn, deze was namelijk al weer verhuurd voor 4 dagen (terwijl wij deze 1 dag nodig hadden en ook voor hadden gereserveerd) ook bleek deze op Schiphol te staan. om 09:30 uur had de auto in Leiden moeten zijn maar men kon mij niet op tijd helpen aan een oplossing. Helaas moest ik ook erg lang wachten voor er een oplossing geboden kon worden.

Per mail heb ik Sixt overigens al 2 keer benaderd maar krijg daar GEEN gehoor op. De reden dat ik dit per mail doe is dat ik zwart op wit heb hoe en wat zich heeft afgespeeld.

Gewenste Oplossing:

- Contact per mail dat mijn klacht serieus wordt genomen!
- onkosten vergoeding voor gemaakte kosten privé rijden met zakelijke auto.

Alle klachten die gemeld zijn door kevvie