Klacht: Auto huren

op 23 september 2017 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot 2 keer toe een reservering via Auto Europe gedaan. In beide keren werden de kosten van mijn creditcard afgeschreven. Beide keren werd de reservering geannuleerd met een standaard email zonder grondige reden. Alleen het geincasseerde bedrag is nog steeds niet teruggestort op mijn rekening. Verder zijn de medewerkers niet behulpzaam.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn geld direct wordt terugegetort en ik eis een xcuusbrief. Dit geintje heeft mij veel geld en tijd gekost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abdel007