Klacht: auto geleverd niet volgens de specs.

op 19 maart 2020 over Hyundai in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel als private lease klant de duurste uitvoering van de Hyundai I30 t.w. een N line. Deze staat in de specs met privacy glass. Echter dit wordt niet geleverd en Hyundai Nederland zegt dan gewoon foutje en excuus zie de disclaimer!! Dit is geen juridische binding zoals ik lees en wil dit contract ontbinden of een juiste uitvoering

Gewenste Oplossing:

Als ik de juiste uitvoering krijg met privacy glass.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hyundai

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hyundai nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]