Klachten over Artiq Mobile B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Artiq Mobile B.V. in de categorie SMS Diensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Artiq Mobile B.V. in de categorie SMS Diensten

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Artiq Mobile

Klacht van op 03 januari 2012 over Artiq Mobile B.V. in de categorie SMS Diensten

Sinds anderhalve maand krijg ik zomaar 2 ongewenste sms'jes van Artiq Mobile per dag op mijn Spaanse Mobiel Ik weet niet waar het vandaan komt, Nu ik een telefoonrekening heb gezien wordt er per dag 2x €. 1.20 van mijn rekening afgeschreven,... Lees meer

klacht

Klacht van op 03 juli 2011 over Artiq Mobile B.V. in de categorie SMS Diensten

14 maanden lang een bedrag automatisch afgeschreven via mijn KPN zakelijk abonnement. Komt blijkbaar door een spelletje via iternet. Ik heb daar nooit opdracht toe gegeven. Mijn mobiel is kennelijk i verfkeerde (kinder) handen geweest. Ongeoorloofd en ik onderzoek juridische... Lees meer