Klacht: artikelen voorraad reclame

op 03 september 2016 over Hoogvliet in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het komt wekelijks voor dat de reclames er niet zijn op de woensdag als ze in gaan dit telkens tot mijn grote teleurstelling. Heb je net je schema gemaakt moet ik het weer veranderen. Nu ook deze week zijn de moorkoppen al in de middag er niet meer ben nu 2 dagen geweest werk zelf tot 4 uur en loop ze weer mis zo zijn er meerdere producten die ook ruim over de datum zijn .niet alleen ik heb er last van maar hoor het ook van meerdere klanten dat er slecht besteld word hopend dat hier gauw verandering in komt.

Gewenste Oplossing:

.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hoogvliet over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hoogvliet in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door 25 deb