Klacht: Artikelen niet geleverd

op 05 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Perry Sport een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Perry Sport

Heeft op 19 januari 2017 om 18:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Aling, allereerst mijn oprechte excuses voor de late reactie. Ik vind het heel vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft opgedaan bij Perry Sport. Ik zie in mijn systeem dat het bedrag wat nog openstond op 8 juli aan u is teruggestort op het bij ons bekend zijnde rekeningnummer. Tevens is u een tegoedbon van € 50,00 toegezonden. Nogmaals mijn excuses. Met vriendelijke groet, Klantenservice Perry Sport

Alle klachten die gemeld zijn door AM Aling