Klacht: artikelen niet aanwezig

op 17 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al eerder een klacht ingediend over de vaak lege schappen. Zaterdagochtend had ik al de eerste twee artikelen niet die ik nodig had. Dit komt steeds vaker voor dat het risico er in zit dat ik geen klant meer ben van jumbo. Dat is jammer want het personeel wordt hierover aangesproken maar kunnen daar ook niets aan doen. Zo vaak dat je mis pakt op iets is niet fijn. En dit loopt al enkele jaren. Heel erg jammer. Dat hier nog steeds niets aan gedaan word snap ik niet want ik hoor heel vaak mensen mopperen.

Gewenste Oplossing:

Als je de artikelen kunt kopen die je nodig hebt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BirgitteR