Klacht: Artikel online besteld en betaald terwijl het er niet is. Geen geld terug.

op 17 juli 2012 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Printer 3 in 1 besteld online en betaald via IDEAL. Eerst krijg ik een afhaalbericht, 1 dag later bericht dat om techn ische redenen het niet afgehaald kon worden. Vervolgens hoor ik niets meer. Ik heb nu al vele malen gebeld en emails gestuurd maar ze komen hun belofte niet na dat het geld teruggestort wordt en wel zo spoedig mogelijk. Ik heb nu de printer ergens anders gekocht, maar die kost mij het dubbele als ik geen geld terugkrijg van Mediamarkt. Dit loopt nu al bijna 1 maand.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik zie op mijn rekening dat het geld teruggestort is. Maar eigenlijk hoort dasr behalve excuses ook een cadeaukaart bij voor al dat gedoe van bellen en emailen en de frustratie. Daar gaat een hoop tijd mee verloren. (Zo kreeg ik van Eigen Huis een cadeaubon van 10 euro omdat ik enkele nummers van hun blad niet ontvangen had en daar melding van maakte.)

Alle klachten die gemeld zijn door mcoolen