Klacht: Artikel niet ontvangen!

op 10 juni 2016 over Men At Work in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst. Bij levering zag ik dat een spijkerbroek die ik wel besteld (en betaald!!) had niet geleverd was. Ik heb inmiddels meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met Men At Work, maar de telefoonlijn is vanwege drukte onbereikbaar en op mails wordt niet gereageerd!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Men At Work

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Men At Work nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MevrouwSTZ