Klacht: Artikel geruild maar geen geld terug

op 25 januari 2017 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Perry Sport, vrijdag 20 december heb ik een artikel geretourneerd in de winkel. Ik heb gekozen om het geld terug te laten storten op mij bankrekening. Mijn gegevens werden ingevuld en ik kreeg netjes een retourbon en retourbewijs. De mevrouw aan de kassa vertelde mij dat ik het 2/3 dagen kan verwachten. Echter blijkt het bedrag nog steeds niet op mijn bankrekening te zijn gestort en het is later dan 2/3 dagen. Krijg ik mijn geld nog terug?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het geld weer terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door k.ad