Klacht: Armband(goud), horloge en parfum gestolen uit mijn ruimbagage.

op 03 juni 2016 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 juni 2016 om 1.10 uur ben ik vanuit Schiphol naar Istanbul gevlogen. De volgende ochtend maakte ik me klaar om naar buiten te gaan en zocht ik mijn parfum. Ik zag alleen het dopje van het parfumflesje in mijn koffer. Toen deed ik mijn sieradenetui open en daar zat mijn horloge en gouden armband ook niet in! Ze zijn uit mijn koffer gestolen terwijl deze op slot zat!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de camerabeelden heb gezien van de medewerkers die de koffers sorteren. Dus bewijs heb van dat het niet is gebeurd op dat moment.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Serguk