Klacht: Apple verplicht aankoop nieuwe iPhone

op 24 december 2012 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben de bezitster van een tot voor kort goed werkende iPhone 3G. Zoals vele heb ik de whattsapp gekocht, geweldige app nooit geen problemen gehad totdat, ik een melding krijg verouderd moet updaten. Prima ga dus naar de AppStore en zoek de update, begin update. Melding; iOS 4.3 nodig. Oke gaan we die eerst downloaden. Melding; niet geschikt voor iPhone 3G en lager. Dus app kwijt en kunt de iPhone 3G kan dus niet meer mee, maar dat niet alleen mijn eerst wekende en betaalde whattsapp doet het nu ook niet meer. Ik vind dit je reinste chantage oplichting en verplichting tot het kopen van een nieuwe iPhone. Mvg Marsha

Gewenste Oplossing:

Mijn eerst werkende whattsapp weer terug op mijn iPhone 3G en ook de mogelijkheid om te updaten iOS 4.3 of anders een nieuwe iPhone 5.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Woodson