Klacht: Apple id gehackt

op 05 oktober 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn apple id is ‘gehackt’ of hoe je het ook wilt noemen, er is ingelogt op mijn apple id en allemaal chinezen berichten zijn er mee verstuurd naar honderden nummers. Als ik apple bel zegge ze alleen dat ik me wachtwoord moet veranderen waar ik nu dus niks meer aan heb. Ik heb geen idee welke gegevens er nu in de handen van die mensen zijn die ingelogd waren op mijn apple id. Ik vind het echt belachelijk dat dit kan en ik er geen waarchuwing van heb gekregen dat een persoon uit china inlogt op mijn apple id!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piecas