Klacht: Apple aankopen met vinger

TypischVincent op 03 april 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik een app download van de appstore en de app open, krijg ik uit het niets een melding of ik een ugrade wil kopen van bijvoorbeeld €4 euro. Natuurlijk wil ik dat niet maar mijn vinger zat al op mijn thuis knop en zonder ook maar iets te doen, ben ik 4 euro verloren! Ik heb dit wel vaker en ik vind dit verschrikkelijk! Er is ook geen bevestigings knop. En natuurlijk krijg je je geld niet terug.

Gewenste Oplossing:

Duidelijk aangeven waar ik dat uit kan zetten.
En een bevestigingsknop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door