Klachten over Ap-auto.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Ap-auto.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Ap-auto.nl in de categorie Auto Onderdelen

10 klachten gemeld
1.0 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

had een spoiler besteld met een levertijd van 3 werkdagen, na een maand nog niets ontvangen, reageren niet op emails telfonisch nagenoeg onbereikbaar, ze hadden beloofd geld terug te storten, nooit iets terug ontvangen, nooit een reactie op mijn... Lees meer

Bestelling niet ontvangen, moet wel betalen

Klacht van op 11 december 2018 over Ap-auto.nl in de categorie Auto Onderdelen

Bestelling gedaan bij AP-auto maar deze niet ontvangen. Dit aangeven bij AP. Nieuwe bestelling verstuurd en ook deze niet ontvangen. Volgens GLS zijn beide zendingen bij mij afgeleverd. Dit is niet waar en heb ik bij AP aangegeven. Ook heb... Lees meer

Na 2x het verkeerde artikel teruggestuurd te hebben, heb ik de order geannuleerd. Zit nu al 8 weken op mijn geld te wachten.telefonische bereikbaarheid: je wordt gewoon iedere keer 20-30min in de wacht gezet (letterlijk 4x gehad).toen ben ik... Lees meer