Klacht: antwoord op sms

op 25 september 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Diverse malen heb ik een sms gestuurd voor het winnen van 10.000 euro bij miljoenenjacht, maar geen reactie gekregen volgens mijn provider is dat bij alle providers gebeurt en ligt dat aan rtl4. Dus het heeft mij wel steeds 45 cent gekost maar geen kans op de 10.000 euro gehad. Maar rtl4 laat niets van zich horen???????????????

Gewenste Oplossing:

Als ik 10.000 euro win.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hoogsoeren