Klacht: Annulering niet mogelijk

op 03 mei 2016 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik een aanvraag gedaan voor een abonnement bij tele 2 met een toestel iphone 6S 64 gb. Vandaag wil ik de aanvraag annuleren, omdat ik mij heb bedacht. Ik krijg van jullie te horen dat het niet mogelijk is om het abonnement op te zeggen, omdat het al is aangesloten. Al is het aangesloten, ik weet dat er een wettelijke bedenktijd is van 14 dagen. Daar wil ik mij op beroepen. Uw collegas geven aan dat dat niet mogelijk is. Ook heb ik contact gehad met tele 2 en zij geven aan dat gsmweb het gewoon moet kunnen annuleren, omdat de dienst pas 2 juni in gaat.

Gewenste Oplossing:

Ik verzoek u om het abonnement alsnog ongedaan te maken. Indien het abonnement niet ongedaan gedaan kan worden, ben ik genoodzaakt de geschillencommissie in te schakelen. Ik weet wat mijn rechten zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ayselecrin