Klacht: Annulering KLM vluchten Bonaire – AMS en geen teruggave

op 25 mei 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn KLM vluchten AMS-BON-AMS, geboekt via Cheaptickets.nl zijn door KLM geannuleerd wegens het corona virus. Op 17 maart j.l. kreeg ik al een mail van Cheaptickets.nl waarin staat dat de terugbetaling in gang is gezet. Ik heb recht op restitutie. Overigens had ik ook voor 50E extra een annulerings en wijzigigingsverzekering geboekt via cheaptickets.nl. Inmiddels wacht ik nog steeds op mijn geld. Ik had ook KLM benadert maar die verwijzen me weer door naar Cheaptickets.nl. Van Cheaptickets krijg ik alleen standaard antwoorden per email. Even geduld i.v.m. enorme drukte enzovoorts.

Gewenste Oplossing:

Terruggave van de volledige reissom.

Alle klachten die gemeld zijn door CKyr