Klacht: annuleren product lukt niet

op 24 mei 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer een product van Groupon te annuleren maar dit lukt niet via de grouponsite. Er staat wel dat het mogelijk zou moeten zijn (binnen 14 dagen) maar je komt terecht in een doolhof. Daarbij is er geen klantenservice waar je iemand kunt bereiken, je kunt alleen voorgekauwde probleemoplossingen raadplegen. Heel irritant!

Hoop dat jullie me op tijd kunnen helpen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de koop annuleren, zoals volgens de site ook mogelijk zou moeten zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door goudoever