Klacht: Andere plaatsen toegewezen

Saswes op 09 juli 2020 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Gisteren had ik 3 kaartjes gekocht voor de film. Mijn kinderen zaten op de juiste stoelen volgens de tickets. Zij zijn de zaal uitgestuurd, omdat ze de tickets niet konden laten zien. Een paar minuten later kwam ik als moeder en toonde de tickets. De kinderen mochten na een lange discussie naar binnen maar werden op 3 verschillende plaatsen gezet, omdat hun plaatsen bezet waren. Hoe kan dat? Iedereen moet op zijn bestelde plaats zitten. Mijn jongen van 6 jaar zat helemaal alleen vooraan en heeft niet van de film kunnen genieten. Hoe lossen we dit op? Dit is onacceptabel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als we 3 nieuwe kaarten krijgen voor een film.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saswes