Klachten over Ambiance Technology B.V.

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Ambiance Technology B.V. zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Ambiance Technology B.V. in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld

Tijdslijn

De produktie van Telefoons in China was klaar, maar de fabriek wilde niet verschepen omdat het restant nog niet betaald was door Ambiance Technology BV. Wij ( Hiteker International LTD) hebben toen de fabrikant het resterende bedrag van 50.000 Euro betaald. Na... Lees meer

Per 23-08-2016 heeft ambiance mijn toestel (Wolfgang AT-AS50Q) ter reparatie (beeldscherm defect) gekregen. Hierop heb een mail gekregen dat dit type beeldscherm niet meer voorhanden was, maar er zou naar een alternatief worden gezocht. Nadien heb ik diverse malen nog gemaild naar... Lees meer

Mijn telefoon is kapot; wil niet meer opstarten. Enkele jaren geleden kon ik mijn Wolfgang opsturen en kreeg ik hem netjes gemaakt terug. Nu werd mijn pakketje geweigend bij het postkantoor. Telefonisch contact bleek ook niet mogelijk. Op mijn telefoon... Lees meer

Mijn wolfgang smartphone is defect maar nog steeds onder garantie. Opgestuurd ter reparatie maar kreeg ik het toestel weer terug zonder reparatie. adres van het bedrijf : Posbus 88, 1850 Heiloo bestaat niet meer? Het bedrijf is nergens bereikbaar , niet... Lees meer

Goede morgen Wolfgang,Het is nu bijna 2 weken geleden dat ik dit bericht heb verstuurd en tot nu toe nog geen reactie van jullie ondersteuningsmedewerkers gehad. Hoe lang gaat het nog duren? Ik hoor graag van jullie.met vriendelijke groeten mevrouw. J.... Lees meer

mijn smartphone AT-AT50Q is ter reparatie aangeboden bij Ambinace Techonlogy (AT). op 30-08-2016 heb ik een email ontvangen, dat AT het defecte moederbord kosteloos gaat vervangen, echter deze lag niet op voorraad en dit zal ongeveer 2 weken duren.20-09-2016 heb... Lees meer