Klacht: Aluminiumfolie Jumbo merk

op 07 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doordat er zich op een rol aluminiumfolie van de Jumbo vaak hele kleine stevige drukpunten bevinden, gebeurt het regelmatig dat de folie vast blijft zitten en de folie met goed fatsoen niet meer af te rollen is. Met werkelijk heel veel geduld lukt het mij soms als ouder om de folie van het drukpunt af te peuteren, maar mijn kinderen hebben daar vaak geen geduld voor. Daardoor heb ik al meer dan 10 rollen tamelijk snel de prullenbak in moeten gooien, maar ik werd het een beetje zat. Daarom heb ik er melding van gemaakt bij de Jumbo Pleiaden in Hoogezand.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de drukpunten verdwijnen, dan heeft de Jumbo een prima huismerk aluminiumfolie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sappemeer