Klacht: Alles gaat goed tot dat de serie of film instart.

op 12 juli 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De app werkt zeer naar behoren, tot dat ik de aflevering of film aanklik en hij vervolgens blijft laden. Verder doet ie niets meer, zelfde probleem op de laptop. Wat kan ik hier aan doen? TV zit overigens aan de netwerkkabel dus daar moet het probleem niet liggen

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon series en film kan kijken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WilcovLuik