Klacht: Allergische reactie make-up doekjes

op 15 augustus 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een allergische reactie gehad op de make-up doekjes van het Merk Biocura. Ik heb geen gevoelige huid en nog nooit eerder een allergische reactie gehad. Op de verpakking staat dat het zacht en soepel voor de huid is. Maar mijn huid brand ontzettend en is ontzettend rood. Ook voelt mijn huid hierdoor erg raar aan.

Mijn oma heeft dit ook gehad met deze doekjes. Dus wij zullen vast niet de enige zijn

Gewenste Oplossing:

Kijken naar de veiligheid van deze doekjes en andere klachten. Eventueel doekjes uit het schap halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeevangoens